default logo

Varstvo podatkov in politika zasebnosti

Varstvo osebnih podatkov na spletu je bistvenega pomena za uporabnike, česar se zavedamo. V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov vam zagotavljamo popolnoma varno nakupovanje in varovanje vaših osebnih podatkov, ki jih bomo uporabljali le za interne namene, statistike ter za obveščanje o novostih in akcijah.

Zavezujemo se, da bomo varovali uporabnikovo zasebnost. Vaše osebne podatke bomo hranili kot tajnost in jih v nobenem primeru brez vašega predhodnega privoljenja ne bomo posredovali tretji osebi. Vsak uporabnik ima pravico kdajkoli zahtevati začasno ali trajno prenehanje uporabe njegovih podatkov za namene oglaševanja.

Za nemoteno poslovanje in zagotavljanja storitev potrebujemo:

  • ime in priimek
  • naslov, kraj in poštno številko bivališča
  • kontaktno telefonsko številko
  • podatke o naročilu (spletni obrazec)
  • IP- naslov (varnost, dokazljivost)

Za točnost navedenih podatkov nosi odgovornost uporabnik.

Tako pridobljeni podatki niso namenjeni oglaševanju, prav tako ne ponujamo elektronskih novic, vsak uporabnik pa lahko kadarkoli dobi podatke o tem, kateri podatki se hranijo in s kakšnim namenom. Svoj uporabniški račun lahko kadarkoli spremeni ali zahteva izbris.

Z uporabo spletne strani uporabnik sprejme pogoje poslovanja, se seznani s politiko zasebnosti in dovoli ali zavrne dejavnost piškotkov.