default logo

Naročanje in dostava

Za nakup v spletni knjigarni se je najprej potrebno registrirati in prijaviti v sistem.
Med brskanjem izdelke, ki jih želite kupiti, dodajate v košarico. Če izdelkov ni na zalogi, jih lahko dodate v svoj seznam želja. Potem ko z nakupovanjem zaključite, greste na blagajno in sledite navodilom.

Vse cene so končne cene in ne vsebujejo DDV, saj po 94. členu ZDDV-1 nismo davčni zavezanci.

Fizične osebe

Po oddaji naročila boste na elektronski račun, ki ste ga navedli med postopkom naročanja, v potrditev prejeli naročilnico, zatem pa še predračun, ki ga poravnate v skladu z navodili.

Pošiljke bomo odpremili najkasneje naslednji delovni dan po prejemu plačila na naš TRR, v kolikor so naročeni izdelki na zalogi. V primerih, ko izdelki niso na zalogi, uporabnike o tem obvestimo.

Dostavo pošiljk vrši Pošta Slovenije. Cena dostave je enotna in znaša 4,00€ in predstavlja ločeno postavko na računu. Pri naročilih nad 100,00€ je dostava brezplačna.

 

Knjižnice in druge pravne osebe

Po oddaji naročila boste na elektronski račun, ki ste ga navedli med postopkom naročanja, v potrditev prejeli naročilnico. Potem ko bomo prejeli z vaše strani potrjeno naročilnico, vam bomo izstavili e-račun ali predračun, ki ga boste poravnali v skladu s svojim poslovanjem.

Pošiljke knjižnicam bodo odpremljene najkasneje naslednji delovni dan od prejema potrjene naročilnice, v kolikor so izdelki na zalogi. V primerih, ko želenih izdelkov ni na zalogi, uporabnike o tem obvestimo. Knjižnice ne plačajo stroška dostave. Dostavo pošiljk vrši Pošta Slovenije.

Pošiljke drugim pravnim osebam bodo odpremljene najkasneje naslednji delovni dan od dneva prejema plačila, v kolikor so izdelki na zalogi. V primerih, ko želenih izdelkov ni na zalogi, uporabnike o tem obvestimo. Dostavo pošiljk vrši Pošta Slovenije. Cena dostave je enotna in znaša 4,00€ in predstavlja ločeno postavko na računu. Pri naročilih nad 100,00€ je dostava brezplačna.

 

Pomoč in dodatne informacije

V kolikor potrebujete pomoč ali dodatna pojasnila smo vam na voljo:

GSM: 040-717-445

  (od pon. – pet. med 9.00 in 17.00)

e-mail: info@beremknjige.si

Želimo vam veliko bralnih užitkov!