default logo

Naši prijatelji

Izdelava spletnih strani - Dignitas Ekipa
Smo mlada ekipa, željna novih projektov in dokazovanja, predvsem pa smo drugačni in inovativni, ter se zavedamo pomembnosti vsake sleherne stranke. V našem podjetju nenehno iščemo načine, kako bi se še bolj približali našim strankam, jim bili še dostopnejši in da bi svoje poslovne oz. uporabniške izkušnje z nami doživeli kot še bolj prijazne in njim prilagojene.

V večini primerov so naši odnosi s strankami prej prijateljski kot pa strogo poslovne narave.

  • S strankami imamo profesionalne vendar prijateljske odnose
  • Spoštujemo poštene poslovne običaje in se jih strogo držimo
  • Smo fleksibilni, odzivni in vedno na razpolago
  • Iskreno si želimo dolgoročnega sodelovanja v obojestransko korist
  • Smo mlada in kreativna ekipa, željna projektov in dokazovanja
  • Kvalitetna in hitra Izdelava spletnih strani
Upamo, da smo vam postregli z vsemi potrebnimi informacijami, v primeru kakršnih koli dodatnih vprašanj, pa smo vam vedno na voljo. Vsekakor priporočamo, da se pred pričetkom sodelovanja dogovorimo za neobvezujoč in sproščen sestanek v vaših prostorih ali kjer koli drugje ob kavi, kjer vam bomo imeli možnost v celoti prisluhniti in boste lahko natanko definirali vaše želje in potrebe.

BRCE – Z VAMI ŽE VEČ KOT 15 LET

Dostavo blaga s podjetjem Brce d.o.o. zagotavlja hitrost, kvaliteta in profesionalen pristop.

Naše stranke nam lahko zaupajo, da dostava njihovega blaga ne bo samo hitra, ampak tudi varna. Organiziramo lahko zbirno ali hitro dostavo blaga kjerkoli v Evropi.

Pri nas se vedno držimo dogovora in vedno je znano mesto, kjer se nahaja vaše blago.


Prevozi BRCE

 

V Veterinarski ambulanti BTC se trudimo, da bi čim bolje poskrbeli za vaše pse, mačke, bele dihurje, kunce, glodalce, ptice in plazilce.

Izvajamo tako preventivne preglede in zdravljenje vaših malih živali, kot tudi kirurške posege (sterilizacije, kastracije, carske reze, mehko kirurgijo, oskrbo ran,…), stomatološke posege (čiščenje zobnega kamna, korekcijo in ekstrakcijo zob, zalivke), ultrazvočno in rentgensko diagnostiko, cepljenje proti nalezljivim kužnim boleznim in steklini, vstavljanje hormonskih implantov, umetno osemenjevanje, odpravljanje notranjih in zunanjih zajedavcev. Vašo žival  mikročipiramo, jo vpišemo v Centralni register psov, izdamo potni list ali veterinarsko potrdilo, naredimo menjavo lastništva. V ambulanti imamo tudi svoj laboratorij za hematološke in biokemijske preiskave krvi.